NE DOLAZE U BEOGRAD DA IZGUBE! Trener Splita: Pokušaćemo da pariramo Zvezdi

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 15:15

NE DOLAZE U BEOGRAD DA IZGUBE! Trener Splita: Pokušaćemo da pariramo Zvezdi

Počinje Jadranska liga.

Trener košarkaša Splita Srđan Subotić kaže da će njegov tim imati težak zadatak protiv Crvene zvezde na startu ABA lige.

Košarkaši Splita u petak od 20 sati u prvom kolu gostuju aktuelnom šampionu regionalne lige u hali Aleksandar Nikolić.

– Biće zanimljiva sezona, čeka nas niz teških i kvalitetnih utakmica, a duel sa Crvenom zvezdom spada u red takvih. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Domaćini su ekipa iz samog vrha ABA lige, sa jakim rosterom. Utakmica će biti pravi test za nas. Naravno, daćmo sve od sebe i pokušaćemo da pariramo Zvezdi u svim segmentima igre – rekao je Subotić za sajt takmičenja.

Sjajno igra Napoli od početka sezone - četiri pobede u četiri kola, i planira da taj niz nastavi večeras (18.30) na gostovanju Sampdoriji. Kvota na dvojku je 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sampdorija - Napoli.

Košarkaš Splita Lovre Runjić ističe da jedva čeka start sezone.

– Sa nestrpljenjem i užitkom čekam svoju premijernu ABA ligašku utakmicu. Igramo protiv jednog od najvećih favorita lige, ali to ne umanjuje našu želju da se predstavimo u dobrom izdanju – poručio je Runjić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Pamela Rajf, fitnes instruktorka koja radi za FK Paderborn.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

‘JAKI SU, ALI ŽELIMO DA SE POKAŽEMO U DOBROM SVETLU!’: Splićani motivisani pred start ABA lige i susret sa Zvezdom!

Izvor: HotSport.rs, 23.Sep.2021

Najbolji regionalni timovi će ovog vikenda započeti sezonu 2021/22. ABA liga startuje u petak utakmicom Mornar – Cibona, dok će aktuelni šampion, Crvena zvedza, prvi meč odigrati istog dana, u terminu od 20 časova. Trener košarkaša Splita Srđan Subotić rekao je da njegov tim očekuje pravi...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.