NE BIH DA SE MEŠAM

Izvor: Kurir, 12.Mar.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE BIH DA SE MEŠAM

Trener Crvene zvezde ne želi da osudi napad svojih fudbalera na novinara tokom treninga, ali ni da ga opravda

Aleksandar Janković, trener Crvene zvezde, smatra da bi bilo najbolje da se smire strasti između njegovih fudbalera i novinara. Mladi stručnjak ne opravdava napad Nenada Jestrovića i Ognjena Koromana na našeg kolegu iz Kurir sporta, mada tvrdi da se to desilo kao posledica velike nervoze.

- Bio sam sa grupom igrača koja je radila istrčavanje i nisam video >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << šta se dogodilo između vašeg kolege i mojih fudbalera. Sve se zbilo na kraju treninga i stvarno ne mogu da komentarišem ono što nisam video. Mislim da je vreme da na celu priču stavimo tačku. Da se lopta malo spusti na zemlju i da vreme izleči celu stvar - poručio je Aleksandar Janković.

Trener crveno-belih kaže da bi više trebalo da se piše o fudbalu i igri, kao i o predstojećem duelu sa OFK Beogradom.

- Moj posao je teren i voleo bih da više pričamo o Zvezdi sa tog stanovišta. Da razgovaramo o golovima, dobrim i lošim potezima, a ne o nečemu što nema veze se fudbalom. Zbog preterane nervoze ostali smo bez bodova u Zrenjaninu.

Seks afere redovno se dešavaju u Evropi, a svima je dobro poznat slučaj orgijanja Kristijana Ronalda s prostitutkama, kao i ljubavni skandali italijanskih zvezda Vijerija, Kasana, braće Inzagi... Nijedan od tih igrača nije ni pomislio da napadne novinara.

- To je drugi mentalitet! U Engleskoj, Italiji, uopšte u Evropi, zna se šta se može, a šta ne. Ovde kod nas je malo drugačije. Ne treba zaboraviti da živimo na Balkanu. Dešavaju se neprijatne stvari, ali one dolaze zbog stalnih provokacija - poručio je Aleksandar Janković.

Predsednik Toplica Spasojević bio je iznenađen objasnivši nam da ništa ne zna o incidentu i da poslovno boravi u Londonu.[ antrfile ]

GORAN BUNJEVČEVIĆ:UVEŠĆEMO NOVINE U RAD

Goran Bunjevčević, sportski direktor Crvene zvezde, odlučio je da klubu prenese brojna iskustva koja je stekao u inostranstvu, a koja mogu da budu od koristi funkcionerima i predstavnicima medija.

„Sigurno je da će u narednom periodu biti uvedene određene novine u komunikaciju s predstavnicima medija. Da bi se izbegli bilo kakvi nesporazumi i igrači maksimalno koncentrisali na njihov glavni posao, a to je teren i dobri rezultati na njemu, određena pravila moraće svi da poštuju. Samo na taj način možemo da ostvarimo uspešnu dvosmernu komunikaciju, koja je u interesu svih nas“, rekao je u pisanoj izjavi Goran Bunjevčević.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.