NBA: Jokić razbio šampione, Marjanović dobio više od pet minuta i pokazao šta zna (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Mar.2017, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Jokić razbio šampione, Marjanović dobio više od pet minuta i pokazao šta zna (VIDEO)

U najjačoj ligi sveta odigrano je osam utakmica, dva Srbina su izlazila na teren, jedan je razbio šampione, a drugi pokazao da zaslužuje veću minutažu.

Denver je definitivno zaslužio da igra u plej-ofu NBA lige. Nagetsi su do nogu potukli šampiona Klivlend 126:113 uz sjajnu rolu srpskog centra Nikole Jokića. Bivši član Mege i reprezentativac Srbije je za 29 minuta ubacio 16 poena (8-10 iz igre) uz deset skokova i sedam asistencija, te su mu falila tri dodavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da protiv Lebrona i Irvinga napravi tripl-dabl. Denver je do pobede vodio i Haris sa 21 poenom, kao i Barton sa 20 koševa. Kod Klivlenda istakao se Irving sa 33 poena i četriri trojke iz pet pokušaja. Lebron je stao na 18 poena, a Lav na svega devet.

(Izvor: YouTube/DownToBuck)
Čikago je razbio Detroit 117:95 i sada je ispred njega u borbi za plasman u plej-of. Bulsi su meč konačno prelomili u trećoj četvrtini 32:20, mada su lepu prednost imali već posle prve deonice 32:23. Mirotić je bio najefikasniji kod domaćina sa 28 poena, Lovernj je dodao sjajnih 17, Batler 16, a Zipser 15. Kod Detroita Moris i Haris su ubacili po 14 minuta. Boban Marjanović dobio je osam minuta igre i za to vreme postigao je sedam poena, samo jedan manje od kolege Dramonda koji je igrao 24 minuta.

(Izvor: YouTube/Ximo Pierto)
Ono što za rukom nije pošlo Nikoli Jokiću jeste Vestbruku koji je u pobedi svog tima nad Filadelfijom 122:97 ‘upisao’ novi tripl-dabl. Plej Tandersa je ubacio 18 poena, uhvatio je 11 lopti i dodao 14 asistencija. Nema sumnje da je veliki favorit za MVP-a ligaškog dela NBA lige.
REZULTATI:
Orladno – Šarlot 102:109
Boston – Indijana 109:100
Čikago – Detroit 117:95
Oklahoma – Filadelfija 122:97
Vašington – Atlanta 104:100
Denver – Klivlend 126:113
Sakramento – Milvoki 98:116
Juta – Njujork 108:101

The post NBA: Jokić razbio šampione, Marjanović dobio više od pet minuta i pokazao šta zna (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DA LI JE OVO DEFINITIVNO: Teodosić ide kod Jokića? (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Mar.2017

Milošu Teodosiću ovog leta ističe ugovor sa CSKA iz Moskve, ali još uvek nije poznato hoće li najbolji evropski košarkaš ostati u Rusiji ili će preći u NBA ligu…. . Ako je svedočiti po slikama iz Moskve sa meča CSKA-Darušafaka, onda je srpski virtouz bliži NBA ligi. Naime, sinoć je u...

Nastavak na HotSport.rs...

Andrija Bojić – iz Mađarske do Šekilove emisije!

Izvor: RTS, 24.Mar.2017, 05:03

. Srpski košarkaš Andrija Bojić, koji nastupa za mađarsku ekipu Jasberenj, privukao je pažnju poznate američke emisije "Shaqtin' a Fool", u kojoj bivši NBA as Šekil O'Nil prikuplja zanimljive video-materijale sa košarkaških terena širom sveta. Bojić je, očigledno iznerviran zaostatkom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.