NBA Draft 2005 (TV B92, 01.00)

Izvor: B92, 28.Jun.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA Draft 2005 (TV B92, 01.00)



Noćas se u Njujorku biti održan NBA draft. Pravo prvog izbora ima ekipa Milvokija a prema najavama na binu u Medison Skver Gardenu kao prvi pik izlaze Australijanac hrvatskog porekla Andrej Bogut ili krilo Severne Karoline Marvin Vilijams. Na ovogodišnjem draftu nema spektakularnih igrača poput LeBrona Džejmsa koji bi svojim dolaskom poptuno okrenuli situaciju u jednom klubu, ali je ovogodišnji draft po kvalitetu i broju dobrih koledž košarkaša, jedan od "najdubljih" u poslednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godina.

SCG imaće nekoliko predstavnika na draftu, igrače Refleksa Ilića koji je zadržao prijavu ,Popovića i Majstorovića, kao i Miljana Pupovića koji se nisu prijavili za najveću pijacu igrača, ali mogu biti birani.

Američki stručnjaci očekuju da će centar Mile Ilić biti izabran možda čak i u prvom krugu. TV B92 direktno će prenositi ovogodišnji draft koji počinje u 1 posle ponoći.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.