NAŽALOST, TI MOMENTI SU RUŽNI Alegri se osvrnuo na situaciju sa Dušanom Vlahovićem

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 16:22

"NAŽALOST, TI MOMENTI SU RUŽNI" Alegri se osvrnuo na situaciju sa Dušanom Vlahovićem

Sramotno ponašanje navijača.

Juventus je ostvario pobedu, Dušan Vlahović postigao gol, a u Bergamu je bilo veoma vrelo. Navijači domaćih vređali su Srbina, a o tom incidentu imao je šta da kaže i trener bjankonera Masimilijano Alegri.

Vlahovića su navijači Atalante vređali pevajući mu "cigane" a on je njima odgovorio na ne baš pristojan način, zbog čega je dobio žuti karton. Imao je šta da kaže i Masimilijano Alegri povodom ovog incidenta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Nažalost, ti momenti su ružni, ali treba se boriti sa njima. Međutim, bez davanja previše na značaju istima - rekao je Alegri.

Dotakao se Alegri i pozitivnih stvari u Bergamu, pre svega mladog tinejdžera Ilinga Džuniora, koji je na debiju u startnoj postavi postigao prvenac za Juventus.

- Kao i svi mladi igrači ima uspone i padove. Tek se vratio posle povrede, ali ulazi u formu i dobro radi - smatra Alegri.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.