“NAVUKAO SAM DUGE GAĆE, RAZMIŠLJAM DA LI ĆE ME UGREJATI…” Gordan Petrić ponovo briljira

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2023, 15:41

“NAVUKAO SAM DUGE GAĆE, RAZMIŠLJAM DA LI ĆE ME UGREJATI…” Gordan Petrić ponovo briljira

Nova simpatična izjava trenera crno-belih.

Trener Partizana Gordan Petrić neretko oduševi javnost zanimljiv izjavama, a još jednom je izbriljirao pred meč sa Napretkom.

U Kruševcu je veoma hladno, a simpatični stručnjak je otkrio da je “zabrinut” zbog toga.

Ne razmišljam šta je bil u prošlosti, niti šta će biti u budućnosti. Razmišljam šta će biti sad, kako će igrači da odigraju po teškom terenu. I razmišljam da li će mi duge >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gaće, koje sam navukao, biti dovoljne da me ugreju – rekao je Petrić.

Trener se nada da neće biti povreda.

Ne znam kako će momci da igraju. Jedno je kad je teren pod vodom, pa lopta ne može da odskoči, a drugo kad je zaleđen i lopta može da odskoči. Stvarno, igrati pod ovim uslovima je veliki rizik, za sve nas, kako igrače Napretka, tako i Partizana. Ne daj Bože da se neko povredi – dodao je Gordan Petrić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda teniserka Olga Danilović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.