NAVIJAČI ZVEZDE MU OVO NEĆE ZABORAVITI: Da li ste videli SREDNJI PRST u režiji Nemanje Nikolića? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 23:03

NAVIJAČI ZVEZDE MU OVO NEĆE ZABORAVITI: Da li ste videli SREDNJI PRST u režiji Nemanje Nikolića? (VIDEO)

Očito je kome je namenio svoju objavu.

Večiti derbi uvek nosi dramu, uzbuđenja, donekle interesantan fudbal, ali prevashodno prozivke i vređanja, kako na terenu i tribinama, tako i društvenim mrežama.

Od navijača smo već navikli, ali posle 172. prvenstvenog okršaja Crvene zvezde i Partizana čak su se igrači dva kluba uključili u prepucavanja.

Prvo je Zvezdin Uroš Spajić dao izjavu u kojoj je prozvao protivnike i njihov stil igre, a kasnije se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizanov Nemanja Nikolić oglasio na Tviteru i očito poslao poruku rivalskom klubu i pristalicama.

Nikolić je poznat kao neko ko nema dlake na jeziku, ko je spreman i da fizički uđe u okršaje sa fudbalerima Zvezde, a pošto ga nije bilo na samom meču koji je završen 2:2, on je odlučio da na društvenim mrežama pošalje poruku.

Nije ništa napisao, ali je okačio gif na kom je napravljeno grafičko rešenje u vidu jedne ruke koja pokazuje srednji prst, a onda se okreće, stavlja kapuljaču i udaljava se.

🤫😉 pic.twitter.com/Pfdv3I90hS

— Nemanja Nikolic (@nemanja_taki9) March 9, 2024

Takođe je stavio 'emodžije' koji pokazuju ućutkivanje i namig, pa je ceo taj paket izazvao burne reakcije na Tviteru. Naravno, navijači Partizana ga podržavaju, dok mu Zvezdini zameraju što se uopšte oglašava kad nije ni igrao.

Ali igrao ne igrao, Nemanja Nikolić jednostavno voli da 'bocne' protivnike, to je deo njegove ličnosti i verovatno će i na narednom derbiju biti glasan. Ili na terenu ili van njega.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.