NAVIJAČI ZVEZDE IH GAĐALI PRE POČETKA Anđušić se oglasio: Nije nas poremetilo, niti iznenadilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2023, 00:19

NAVIJAČI ZVEZDE IH GAĐALI PRE POČETKA Anđušić se oglasio: "Nije nas poremetilo, niti iznenadilo"

Smatra da su faulovi bili osnovni problem, a ne ponašanje pristalica domaćih.

Košarkaši Crvene zvezde slavili su 91:78 u trećem meču finalne serije ABA lige protiv Partizana.

Košarkaš crno-belih Danilo Anđušić izneo je svoje utiske.

- Nismo bili na nivou kao u prve dve utakmice. Neki sitni detalji su odlučili. Siguran sam da ćemo biti spremni da pružimo partiju kao u prva dva meča i da možemo da pobedimo treću - smatra on.

Uzroci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poraza?

- Dosta glupih faulova smo pravili, većina najbitnijih igrača je bilo pod pritiskom ličnih grešaka i to je dosta uticalo da izgubimo agresivnost u odbrani - kaže Anđušić.

Upitan je i da li je igrače Partizana poremetilo to što su ih navijači Zvezde gađali raznim predmetima pred start susreta.

- Nije nas poremetilo, niti je nešto što nas je iznenadilo. Trudimo se da se koncentrišemo na teren i da ne obraćamo pažnju na te stvari - zaključio je.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Tara Milutinović, unuka Bore Milutinovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.