NAVIJAČI SLAVILI RUŠEĆI SVE PRED SOBOM

Izvor: Kurir, 04.Dec.2011, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAVIJAČI SLAVILI RUŠEĆI SVE PRED SOBOM

STILVOTER - Najmanje je 13 povređenih, od kojih je dvoje u kritičnom stanju kada je hiljade navijača utrčalo na teren slaveći pobedu Oklahoma Statea protiv rivala Oklahome, u utakmici univerzitetske lige u američkom fudbalu, prenosi AP.

-Bilo je strašno. Hiljade ljudi je utrčalo na teren. Srušili su gol. Bilo je toliko naroda, da nisam mogao da se  pomerimi -rekao je vođa medicinskog osoblja i dodao da su povređeni prevezeni u devet saniteta do bolnica u Oklahomi.

Policija je oko 45 minuta pokušavala da raščisti stadion u Stilvoteru, ali nisu davali izjave o događaju.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijački neredi u Oklahomi

Izvor: RTS, 04.Dec.2011

Ko misli da u Americi nema problema sa navijačima, prevario se. Posle meča američkog fudbala između Oklahoma stejta i Oklahome, koja je pripala domaćinu, povređeno je 13 navijača, od čega dvoje teže. Do incidenata je došlo kada je nekoliko hiljada navijača uletelo na teren da proslavi pobedu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.