NAVIJAČI NJUKASLA U EUFORIJI: Mitar je ‘lako zapaljiv’, a sada i gasi požare! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 04.Nov.2016, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAVIJAČI NJUKASLA U EUFORIJI: Mitar je ‘lako zapaljiv’, a sada i gasi požare! (FOTO)

Nova zanimljiva akcija u Njukaslu čija je glavna zvezda, ponovo, Aleksandar Mitrović.

Grad Njukasl u poslednje vreme potresaju brojni požari, neuobičajno puno ih ima, a tu ne računamo one koji nastaju na stadionu kada Aleksandar Mitrović postigne gol. Ali, dovitljivi ljudi iz kluba su se setili da povežu uticaj srpskog napadača i njegovu ‘čuvenu’ pesmu sa najnovijom akcijom.
Naime, Aleksandar Mitrović je glavni promoter akcije u cilju skretanja >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << pažnje građana Njukasla na česte požare i u toj svrsi nastao je novi slogan:
– Vatru ostavite Mitru!
Akcija je posebno važna jer uskoro će biti održan ‘Bonfire night’, odnosno, praznik vatrometa i pirotehničkih sredstava, a Mitrović je određen kao najbolji promoter primernog ponašanja.
Nadamo se da će biti što manje vatre van terena, a da će se sve češće čuti dobro poznato: ‘Mitro’s on fire!’
LEAVE THE FIRE TO MITRO!
Newcastle United supports @TWFRSbonfire‘s safety campaign this Bonfire Night
https://t.co/BrSTSQ3geV #NUFC pic.twitter.com/6WZsY3fxJT
— Newcastle United FC (@NUFC) November 4, 2016

The post NAVIJAČI NJUKASLA U EUFORIJI: Mitar je ‘lako zapaljiv’, a sada i gasi požare! (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.