NAVIJAČI MAKABIJA SU GLASNIJI, PAKLENI TUNEL NIJE BAŠ ZASTRAŠUJUĆ Švajcarci OVIM rečima opisali atmosferu na Marakani

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2023, 10:41

"NAVIJAČI MAKABIJA SU GLASNIJI, PAKLENI TUNEL NIJE BAŠ ZASTRAŠUJUĆ" Švajcarci OVIM rečima opisali atmosferu na Marakani

Nisu oduševljeni.

Fudbaleri Crvene zvezde i Jang Bojsa odigrali su 2:2 u drugom kolu Lige šampiona, a mediji iz Švajcarske nisu bili previše oduševljeni atmosferom na stadionu "Rajko Mitić".

Naime, Blik je uporedio atmosferu sa gostovanja Bojsa iz plej-ofa Lige šampiona protiv Makabija u Haifi.

- Ni koncert zvižduka Delija, tvrdokornih navijača Crvene zvezde, u trenucima kad su fudbaleri Jang Bojsa izlazili na teren, a prethodno prošli kroz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takozvani „pakleni“ tunel kako bi se zagrejali 45 minuta pre početka utakmice, nije baš zastrašujući. Navijači Makabija u Haifi su definitivno bili glasnijiBeogradski pritisak je trajao još neko vreme. Možda deset minuta. Posle toga je bilo gotovo - istakli su oni.

Prokomentarisali su i kiks golmana Raćopija kod drugog gola Crvene zvezde.

- Reakcija Zvezde je bila burna. Golman Raćopi je sve više bio u fokusu kako je meč odmicao, ali se držao protiv Dragovića, Endijaja, Kataija... Onda dolazi zloslutni 88. minut, koji potpuno menja učinak dotad inače briljantnog Rićopija - zaključuju iz Blika uz napomenu da bi u Jang Bojsu trebalo da budu zadovoljni bodom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.