NAVIJAČI LIVERPULA U OČAJU: Klop NAPUŠTA Redse! Nemac OTKRIO kada odlazi sa Enfilda!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2020, 18:03

NAVIJAČI LIVERPULA U OČAJU: Klop NAPUŠTA Redse! Nemac OTKRIO kada odlazi sa Enfilda!

Rastanak.

Menadžer Liverpula Jirgen Klop najavio je da planira da uzme godinu dana odmora, kada mu bude istekao ugovor sa šampionom Premijer lige i nagovestio da će tada možda i završiti karijeru.

Sevilja je prvi finalista Lige Evrope, a večeras (21.00) u duelu Intera i Šahtjora dobićemo i njenog rivala. Nerazuri su favoriti s kvotom 1,75, ali ukrajinski tim prepun Brazilaca pokazao je ubedljivim igrama da je vrlo ozbiljan. Kvota na Šahtjor je 4,90. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART na Inter - Šahtjor.

Nemac je prethodnih nekoliko godina beležio sjajne rezultate na Enfildu, osvojivši sa Liverpulom Premijer ligu, Ligu šampiona i Svetsko klupsko prvenstvo. Ujedno je proglašen i za najboljeg menadžera Premijer lige za prošlu sezonu.

- Uzeću godinu dana pauze i videću da li mi nedostaje fudbal. Ako odgovor bude ne, ona će to biti kraj trenera Jirgena Klopa... Ako jednog dana ne budem bio trener, postoji jedna stvar koja mi ni malo neće nedostajati - brutalna napetost neposredno pred utakmicu - rekao je Klop, a preneli britanski mediji.

Redsi su već počeli sa treninzima za narednu sezonu Premijer lige u kojoj brane titulu. Nova sezona u engleskom elitnom rangu startuje 12. septembra. Nemac je ocenio da su u klubu odlučni da nastave seriju uspeha.

- Želimo da budemo još bolji. Želimo da jurimo rivale i loptu preko celog terena i da i dalje budemo super neugodna ekipa protiv koje nije zabavno igrati. Mi ne branimo nijednu titulu, mi želimo da osvajamo nove. Tek smo počeli da ih osvajamo - istakao je Klop.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.