NAVIJAČI JUNAJTEDA ULETELI NA TEREN: Imali su jasnu poruku za upravu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021, 12:14

NAVIJAČI JUNAJTEDA ULETELI NA TEREN: Imali su jasnu poruku za upravu!

Pravi haos na ostrvu.

Kako prenose mediji sa ostrva grupa navijača engleskog Mančester junajteda upali su u četvrtak ujutru u trening centar kluba kako bi izrazili nezadovoljstvo nakon neuspelog pokušaja osnivanja Superlige Evrope u kojoj su učestvovali i slavni Crveni đavoli.

Junajted je bio jedan od 12 klubova osnivača takmičenja koje je ugašeno posle tri dana, a mediji u Engleskoj navode >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je oko 20-ak momaka ušlo u trening centar oko osam ujutru.

Kako se dalje piše, oni su zaobišli obezbeđenje i probili se do terena gde radi prvi tim, mada niko od fudbalera u to vreme nije bio u kompleksu.

Uz sebe su nosili i poruke na transparentima: "Mi odlučujemo kada igraš", kao i: "Glejzer, napolje" i "51-49" čime su aludirali na nemački model gde se 51 odsto kluba nalazi u rukama navijača.

#mufc fans protesting against the Glazers, at Carrington. [@RedIssue] pic.twitter.com/IbDdx0dbIZ

— The United Devils (@TheUnitedDevils) April 22, 2021

Džoel Glejzer se u sredu saopštenjem izvinio navijačima Junajteda zbog odluke kluba da se priključi Superligi, da bi klub ostao i bez direktora Eda Vudvorda koji će, doduše, ostati na funkciji do kraja 2021. godine.

- Jasno ste rekli svoje nezadovoljstvo zbog Superlige i mi smo to saslušali. Pogrešno smo shvatili i želimo da pokažemo da stvari mogu da se isprave - poručio je Glejzer.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Vajdova, ćerka Marjana Vajde

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NAVIJAČI JUNAJTEDA UPALI U TRENING CENTAR KLUBA! Pristalice ‘crvenih đavola’ poslale jasnu poruku! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Apr.2021

Nekolicina navijača Mančester junajteda upala je u četvrtak ujutru u trening centar kluba kako bi izrazili nezadovoljstvo nakon neuspelog pokušaja osnivanja Superlige Evrope.. The post NAVIJAČI JUNAJTEDA UPALI U TRENING CENTAR KLUBA! Pristalice ‘crvenih đavola’ poslale jasnu poruku! (FOTO)...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.