NAVIJAČI GA NESTRPLJIVO ČEKAJU: Lončar OTKRIO kada će se Partizanov stranac vratiti na teren! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2018, 07:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAVIJAČI GA NESTRPLJIVO ČEKAJU: Lončar OTKRIO kada će se Partizanov stranac vratiti na teren! (FOTO)

Dugo ga nije bilo.

Posle ukidanja suspenzije od strane FIBA, Partizan konačno može da dovodi pojačanja. Ova vest je sa oduševljenjem primljena u Humskoj, a navijače crno-belih još više je obradovala informacija sportskog direktora Nikole Lončara oko povrede Banđa Sija.

TEK ŠTO JE STIGAO: Božinov se VEĆ pokazao na terenu i postigao prvenac (VIDEO)

OVA VEST SE ČEKALA! FIBA objavila - Partizanu skinuta ZABRANA dovođenja igrača

GROBARI, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << BEZ BRIGE: Evo šta Rade Zagorac kaže o porazima u Španiji (FOTO)

Tamnoputi Francuz stigao je prošle sezone, pred start plej-ofa, međutim posle teškog pada povredio je leđa i propustio dosadašnje pripremne utakmice. Ovoga puta reč je o drugoj vrsti povrede.

- Si će imati neke kontrole i sve zavisi od toga šta će pokazati magnetna rezonanca. Imali smo konsultaciju sa doktorom u Španiji, a sada ćemo videti i ovde - istakao je Lončar za "Žurnal".

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.