NATHO OTKRIO: Znao sam da će Bahar NAPUSTITI Zvezdu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2024, 18:22

NATHO OTKRIO: Znao sam da će Bahar NAPUSTITI Zvezdu!

Razgovarali su kratko posle Večitog derbija.

Fudbaler Partizana Bibars Natho kazao je da je neposredno pred rastanak Baraka Bahara sa Crvenom zvezdom osetio da će se to dogoditi.

Natho je bio na terenu u derbiju koji je okončao prvi deo šampionata naše zemlje. Pobeda je pripala Partizanu, što ih je vratilo na lidersku poziciju pred zimsku pauzu. Takav razvoj događaja je doveo do otkaza dotadašnjem treneru Crvene zvezde Barahu Baharu.

- Znam Bahara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od ranije. Odličan je trener. Bilo mu je teško da uspe ovde, jer je njegov mentalitet drugačiji. Bahar je hteo jedno, Zvezda drugo i nisu uspeli zajedno - kazao je Natho za "Žurnal".

Otkrio je da nije razgovarao sa Baharom od njegovog odlaska iz Zvezde

- Ne. Razgovarali smo samo na kratko posle naše pobede u derbiju. Tad sam osetio iz njegovog stava i govora da će se rastati sa Zvezdom. Ubeđen sam da će uskoro imati novi klub - istakao je Izraelac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.