NASTAVLJENA AKCIJA ZA  MALOG GAVRILA: Dres Tadića prodat za 125.000 dinara

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2021, 13:29

NASTAVLJENA AKCIJA ZA MALOG GAVRILA: Dres Tadića prodat za 125.000 dinara

Humana misija.

Potpisan dres Dušana Tadića iz Ajaksa prodat je za 125.000 dinara na humanitarnoj aukciji za malog Gavrila Đurđevića.

- Dres Dušana Tadića iz Ajaksa prodat je na onlajn licitaciji za 125.000 dinara, a sva sredstva biće usmerena za lečenje malog Gavrila. Hvala od srca svima koji su učestvovali u licitaciji i hvala pobedniku aukcije - saopštila je humanitarna organizacija "Zajedno za život".

Kapiten >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fudbalske reprezentacije Srbije priključio se humanitarnoj akciji za pomoć šestomesečnom Gavrilu, koji boluje od spinalne mišiće atrofije, a za lečenje je potrebno čak dva i po miliona evra.

Ranije je za pomoć Gavrilu prodata kapitenska traka Kristijana Ronalda, koju je "bacio" posle utakmice Srbije - Portugal, kopačke i dres srpskog reprezentativaca Stefana Mitrovića, kao i potpisan dres Dejana Stankovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ode i Tadićev dres, sav novac biće uplaćen za lečenje malog Gavrila

Izvor: Luftika.rs, 12.Apr.2021

Dres kapitena reprezentacije Srbije i fudbalera holandskog Ajaksa, Dušana Tadića, prodat je na humanitarnoj aukciji, a sva uplaćena novčana sredstva preusmerena su za lečenje malog Gavrila Đurđevića iz Kragujevca.. Dres holandskog velikana, sa Tadićevim autogramom, prodat je za sumu do 125.000...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.