NASTAVLJAJU SE STANKOVIĆEVE MUKE: Kanga NE IGRA protiv Spartaka (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2021, 10:40

NASTAVLJAJU SE STANKOVIĆEVE MUKE: Kanga NE IGRA protiv Spartaka (FOTO)

Utakmica se igra u nedelju.

FK Crvena zvezda u nedelju od 14:25 dočekuje Spartak iz Subotice u utakmici 18. kola Superlige.

Trener Dejan Stanković ima dosta problema sa odsutnim igračima, roviti su Seku Sanogo i Filipe Falko. Rodić je propustio duel sa Ludogorecom zbog stomačnih problema.

Međutim, još jedan veoma bitan igrač će da preskoči duel sa rivalom iz Subotice. Kako saznaje MaxBet sport, uz dozvolu kluba Gelor Kanga je otputovao u Kongo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
U Kinšasi treba da se obavi sahrana njegovog oca, koji je nedavno preminuo u Beogradu. Zbog obaveza veziste u dresu reprezentacije Gabona i Crvene zvezde, sve je prolongirano, kako bi bitan, šraf šampiona Srbije, odigrao meč sa Ludogorecom.

Trener Dejan Stanković je, naravno, izašao u susret jednom od najboljih igrača crveno-belih, čiji povratak u Beograd treba da usledi početkom naredne nedelje.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gelor Kanga propušta meč sa Spartakom

Izvor: RTS, 27.Nov.2021

Fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga otputovao je u Kongo, gde će se održati sahrana njegovog oca Vilijama Kange Masumune i propustiće nedeljni meč sa Spartakom iz Subotice. . Otac iskusnog veziste preminuo je pre više od dve nedelje u Beogradu, a sahrana u Kinšasi je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.