NASTAVLJAJU SA USPESIMA: Devojčice Zemuna osvojile Minimaksi ligu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2019, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASTAVLJAJU SA USPESIMA: Devojčice Zemuna osvojile Minimaksi ligu (FOTO)

Finalni turnir održan je u Smederevskoj Palanci.

Da se fudbalski biseri rađaju u Zemunu i to u ženskom fudbalskom klubu, potvrđuje i poslednji uspeh najmlađih Zemunki u Smederevskoj Palanci. U finalu Minimaksi lige malene Zemunke osvojile su finalni turnir i tako postale prvaci Srbije za uzrast do 12 godina.

 U SC ''Kolonija'' održan je osmi turnir za prvaka Srbije. Učestvovali su ŽFK Zemun, Vojvodina, Mašinac iz Niša i Kolubara iz Lazarevca. ŽFK Zemun je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igrao u sastavu Jelena Tešnjak, Teodora Vasić, Anđela i Nikolina Marković, Ana Škrbić, Tarta Jaćimović i Danica Kovačević.

Ništa nije slučajno, predan i kontinuiran rad, dobra atmosfera i briga o deci tek će u narednim godinama davati rezultate, kako našem klubu tako i nacionalnim selekcijama u kojima je sve više igračica Zemuna. Našu zdravu sportsku priču, već prepoznaje i ceni sve više onih koji pomažu na razne načine i tako doprinose normalnom funkcionisanju kluba. Inače, seniorke i dalje drže lidersku poziciju u Prvoj ligi Srbije ispred ekipe TSC iz Kanjiže. Ovog vikenda su ubedljivo savladale ekipu Lavica iz Leskovca sa 5:1. U narednom kolu, Zemunke gostuju niškom Radničkom - rekla je Jasmina Čolić, predsednica ŽFK Zemun.

REZULTATI: Zemun - Kolubara 4:0, Mašinc - Vojvodina 0:6, Vojvodina - Kolubara 4:1, Zemun - Mašinac 7:1, Mašinac - Kolubara 3:2, Vojvodsina - Zemun 2:2.

TABELA: Zemun 7, Vojvodina 7, Mašinac 3, Kolubara 0.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.