NASTAVLJAJU DOMINACIJU: Rukometaši Vojvodine stigli i do trećeg trofeja

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 22:38

NASTAVLJAJU DOMINACIJU: Rukometaši Vojvodine stigli i do trećeg trofeja

Odluka je pala u prvom meču.

Rukometaši novosadske Vojvodine bili su bolji od pančevačkog Dinama u dvomeču finala nacionalnog Kupa prof. dr Branislav Pokrajac i tako su došli do trećeg ovosezonskog trofeja.

Dinamo je slavio je u drugom susretu rezultatom 31:30, ali je zbog pobede od šest golova razlike u prvom susretu 28:22 Vojvodina posle ARKUS lige i EHF Kupa osvojila i titulu namenjenu pobedniku Kupa Rukometnog saveza Srbije.

Kapiten Vojvodine, Miljan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vukovljak, nije krio zadovoljstvo posle sezone.

- Neverovatan osećaj, ova godina je bila fenomenalna! Tri trofeja, zaista fantastično. Nadali smo se da ćemo uzeti jedan trofej sigurno, dva eventualno, ali na kraju biti pobednik i EHF Kupa, to i dalje deluje nestvarno. Bila je dosta turbulentna sezona na početku, ali smo zajedništvom, napornim radom, smogli snage da sezona 2022/2023 ostane upisana zlatnim slovima u srpskom rukometu.

Levo krilo Vojvodine, Bojan Rađenović, proglašen je za najboljeg igrača Kupa prof. dr Branislav Pokrajac, dok je trofej najsupešnijoj ekipi dodelila supruga legendardnog Branislava Pokrajca, gospođa Neda Pokrajac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukometaši Vojvodine osvojili i treći trofej ove sezone: Vratili pehar Kupa Srbije kući

Izvor: Radio 021, 11.Jun.2023

Rukometaši Vojvodine osvojili su Kup Srbije pošto su bili bolji u dvomeču od Dinama.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.