Izvor: HotSport.rs, 16.Avg.2015, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASTAVLJAJU DA TROŠE: Siti spremio milione za De Brujnea

Mančester Siti ne odustaje od namere da u svoj tim dovede Kevina de Brujnea pošto ima u planu da pojača ponudu za Belgijanca.

Kako piše San “građani” su spremili čak 50 miliona funti za 24-godišnjeg vezistu nakon što je Volfzburg odbio prethodnu ponudu koja je bila za pet miliona funti slabija.
Isti list navodi da su pregovori dva kluba u toku i da bi rezultat mogao da bude poznat veoma brzo.
Prethodne sezone De Brujne, koji je u Premijer ligi igrao za >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Čelsi, je za Volfzburg odigrao čak 51 utakmicu u svim takmičenjima, postigao je 16 golova i imao je neverovatnih 28 asistencija za pogodak.
The post NASTAVLJAJU DA TROŠE: Siti spremio milione za De Brujnea appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.