NASTAVLJA SE PRIČA I U NIŠU: Jago i HIDRANT treći deo! Nije očekivao ovo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 16:27

NASTAVLJA SE PRIČA I U NIŠU: Jago i HIDRANT treći deo! Nije očekivao ovo (VIDEO)

Zabavno je započeo turnir za Brazilca.

Košarkaši Crvene zvezde će već u sredu, prvog dana takmičenja odigrati svoj meč četvrtfinala protiv FMP-a od 20.00 u Čairu, a zanimljivo je da su organizatori pripremili i šalu i iznenađenje za brazilskog plejmejkera Jaga dos Santosa.

Jago je pre nekoliko dana postao hit na društvenim mrežama, kada je otvorio hidrant u Areni per jednog meča, nakon čega je ispalo crevo, koje je jedva nekako uspeo da vrati.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Nastavilo se na sledećem meču su se Zvezdaši našalili sa Brazilcem, a sada su se na sličnu "foru" odradili i organizatori Kupa Radivoja Koraća.

Naime, u hali Čair je na hidrantu napisana poruka za Brazilca, koga su i doveli do hidranta, a tu je pisalo "Otvori za iznenađenje".

Објава коју дели KK Crvena zvezda Meridianbet (@crvenazvezdakk)

Jaga je tu čekao mali poklon u vidu flašice Koka kole.

- Ovo je za mene? Hvala brate - oduševio se Jago dos Santos kome su organizatori poželeli uspešan turnir u njihovoj hali.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.