NASTAVLJA SA DOBRIM PARTIJAMA: Olga u polufinalu kvalifikacija za Rolan Garos

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2023, 19:16

NASTAVLJA SA DOBRIM PARTIJAMA: Olga u polufinalu kvalifikacija za Rolan Garos

Još dva koraka.

Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u polufinale kvalifikacija za Rolan Garos pošto je bez većih problema pobedila Britanku Heder Votson 2:0 (6:4, 6:3) za sat i 27 minuta igre.

Olga je tako nastavila sa dobrim igrama u poslednje vreme, pošto je prethodne nedelje osvojila čelendžer u Madridu.

U prvom setu viđeno je čak pet brejkova, ali je Srpkinja napravila jedan više i tako povela 1:0.

U drugom setu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Danilovićeva je prva stigla do brejka za vođstvo 3:1, ali je Britanka uzvratila već u narednom gemu.

Nije to pokolebalo Danilovićevu, ponovo je uzela servis rivalki i na kraju stigla do pobede i plasmana u narednu fazu kvalifikacija.

U polufinalu kvalifikacija Danilovićeva će igrati protiv pobednice meča Ana Konjuh (Hrvatska) - Janina Vikmajer (Belgija).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.