NASTAVLJA DA BRILJIRA POSLE ODBIJANJA PIKSIJA: Svilar odbranio penal i pogurao Romu ka remiju u Firenci

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 23:54

NASTAVLJA DA BRILJIRA POSLE ODBIJANJA PIKSIJA: Svilar odbranio penal i pogurao Romu ka remiju u Firenci

Sjajan je ove sezone.

Fudbaleri Fiorentine remizirali su protiv Rome (2:2) u 28. kolu Serije A.

Na golu gostiju bio je srpski golman Mile Svilar koji je uspeo da odbrani penal Biragiju deset minuta pre kraja susreta i tim potezom je sačuvao svoj tim u meču.

Svilar je u žižu naše javnosti dospeo pošto je nedavno odbio poziv selektora Srbije Dragan Stojkovića Piksija i neće više nositi dres naše reprezentacije.

Takođe, svih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 90 minuta u redovima Fiorentine odigrao je Nikola Milenković i zabeležio vrlo dobru partiju, uz to je i zaradio žuti karton.

Viola je do prednosti stigla u 18. minutu, a strelac je bio Ranijeri. Roma je poravnala u 58. minutu preko Ouara, da bi 11 minuta kasnije prednost domaćinu vratio Mandragora. Fiorentina je imala priliku da reši meč pomenutim penalom, a kazna je stigla u sudijskoj nadoknadi kada je Ljorente glavom prevario Teraćana.

Fiorentina je na osmoj poziciji italijanskog prvenstva, dok je Roma dva mesta i dva boda ispred današnjeg rivala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.