NASMEJAN I RASPOLOŽEN UPRKOS OPAKOJ KOROMI: Isplivala De Rosijevu fotka iz bolnice (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2021, 09:12

NASMEJAN I RASPOLOŽEN UPRKOS OPAKOJ KOROMI: Isplivala De Rosijevu fotka iz bolnice (FOTO)

Ide ka boljem.

U petak je svet obišla vest da je legendarni italijanski fudbaler Danijele De Rosi hospitalizovan zbog komplikaca koje je izazvala infekcija korona virusa te i da je odmah priključen na kiseonik. Na svu sreću, u toku jučerašnjeg dana objavljena je fotografija iz bolnice na kojoj se vidi da je De Rosi uprkos svemu jako dobro raspoložen.

Novinar italijanskog "Skaja" Anđelo Manđante objavio je De Rosijevu sliku iz bolničkog kreveta, na kojoj se ispod >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << maske vidi osmeh osvajača Svetskog prvenstva sa Italijom.

Vest o njegovoj hospitalizaciji objavljena je u petak, a ova slika svakako je nagoveštaj da će sa nekadašnjim igračem uskoro biti sve u redu.

Legendarni as Rome koji je 117 puta igrao za reprezentaciju Italije bio je pozitivan na testu tokom kvalifikacionih utakmica za Svetsko prvenstvo .

De Rosi je nakon svoje fudbalske karijere otpočeo i trenersku, a sada je deo trenerskog tima reprezentacije.

Takođe je poznato i da je zaraženo nekoliko članova "A" selekcije Azura, poput Leonarda Bonućija, Alesandra Florencija, Marka Veratija, Salvatora Sirigua i Federika Bernardeskija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Ivana Španović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.