NAŠA PORODICA RASTE: Jelena Đoković se javno pohvalila (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2020, 19:07

NAŠA PORODICA RASTE: Jelena Đoković se javno pohvalila (FOTO)

Ponosna...

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, objavila je na društvenim mrežama podatak kojim se diči.

Jedna od najlepših fudbalskih priča 2020. godine svakako je Atalanta, a italijanska Boginja provincije večeras (21.00) će ugostiti šampiona Engleske Liverpul u meču koji mnogo obećava. Kvota na keca je 3,45, na iks 3,50, a na dvojku 2,10, dok je GG3+ 1,43. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atalanta - Liverpul.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ona je pričala o radu "Fondacije Novaka Đokovića" na čijem je čelu i o humanitarnim akcijama koje održavaju.

Gospođa Đoković je podelila tvit fondacije u kom se vidi kako su donacije namenjene mladima i njihovom ranom obrazovanju promenile život izvesne Milice.

Jelena je fotografije sa rečima kojima je Milica opisala sopstveno iskustvo šerovala uz poruku:

- Naša porodica raste.

Our family is growing! #NDF 🙌 https://t.co/kcmMaQRPTx

— Jelena Djokovic (@jelenadjokovic) November 3, 2020

U tvitu stoji:

- Svakog meseca novi ljudi se pridružuju našoj donatorskoj porodici. Zahvalni smo zbog prilike da ih upoznamo i čujemo njihove priče. Vidite kako je naša pomoć promenila Miličin kvalitet života.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.