NAPUŠTA MARAKANU: Zvezda OSTAJE bez jednog od NAJVAŽNIJIH igrača! Ide kod velikog LJUBIMCA Grobara!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020, 11:00

NAPUŠTA MARAKANU: Zvezda OSTAJE bez jednog od NAJVAŽNIJIH igrača! Ide kod velikog LJUBIMCA Grobara!

Ide s eka tome.

Na Marakani se sprema još jedan rastanak. Naime, vezista Dušan Jovančić je sve bliži odlasku u Saudijsku Arabiju.

Pošto je poništeno izbacivanje Mančester Sitija iz Lige šampiona, Premijer liga pretvorila se u gladijatorsku arenu, gde će se do poslednjeg kola voditi bitka za plasman u elitno takmičenje sledeće sezone. A Čelsi večeras (21.15) mora da pobedi poslednjeplasirani Norič baš iz tog razloga. Čist kec je 1,15, a pobeda Plavaca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,83. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi – Norič.

Tamošnji Al Tavon, za koji sa uspehom igra napadač Partizana Leandre Tavamba, zainteresovan je za iskusnog vezistu koji je, ako je suditi na osnovu igara iz prethodne sezone, prešao svoj limit u Ljutice Bogdana.

Kako prenosi "Žurnal", u Crvenoj zvezdi čekaju na konačnu odluku čelnih ljudi Saudijaca, kako bi se transfer realizovao.

Crveno-beli bi potencijalno mogli da dobiju obeštećenje od 800.000 evra za Jovančića, dok bi vezista moga da računa na daleko veća primanja nego što ih ima na stadionu "Rajko Mitić".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.