NAPUNIO BI 19 GODINA: Balak se oglasio prvi put posle smrti sina, podrška mu stiže sa svih strana

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2021, 16:12

NAPUNIO BI 19 GODINA: Balak se oglasio prvi put posle smrti sina, podrška mu stiže sa svih strana

Strašna nesreća je mladog Emilija koštala života.

Mihael Balak (44), bivši kapiten Nemačke i nekadašnja zvezda Bajer Leverkuzena, Bajerna i Čelsija, proživljava najteže dane u životu.

Pre mesec i po dana u stravičnoj saobraćajnoj nesreći život je izgubio Balakov 18-godišnji sin Emilio. Mladić je nesreću doživeo vozeći kvad u blizini Lisabona i poginuo je na licu mesta.

A post shared by Michael Ballack (@michaelballackofficial)

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Atletiko juri prvo mesto, a Hetafe je sezonu otvorio s pet poraza i gol razlikom 1:8. Ne sme da se propusti, a dvojka mami kvotom 1,80 u Mozzart kladionicama. U kombinaciji sa 2-4 gola raste na 2,70. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Hetafe – Atletiko.

Emilio Balack preminuo je 5. avgusta, a nešto više od mesec dana kasnije njegov otac se oglasio povodom njegovog rođendana. Da je živ, u nedelju bi napunio 19 godina.

- Rođen si pre tačno 19 godina u 17:36. Tvoja odsutnost me samo tera da te volim još više", napisao je Balak, koji je u komentarima dobio brojnu podršku od bivših saigrača, Lamparda, Terija, Fabregasa, Kalua...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BALAK SE PRVI PUT OGLASIO NAKON SMRTI SINA! Potresne reči velikog asa: Napunio bi 19 godina!

Izvor: Kurir, 21.Sep.2021

Mihael Balak legenda nemačkog i svetskog fudbala proživljava najteže dane u životu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.