NAPRAVILA HAOS U DOHI: Vatrena Hrvatica pokazala sve što treba, za nju zabrane ne važe (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2022, 11:39

NAPRAVILA HAOS U DOHI: Vatrena Hrvatica pokazala sve što treba, za nju zabrane ne važe (FOTO)

U krupnom planu.

Najpoznatija navijačica Hrvatske Ivana Knol doputovala je u Katar. I tu se priča o zabranama završava.

Seksi Ivana uspela je uoči prvog meča Hrvatske na Mundijalu protiv Maroka (sreda, 11 časova) da napravi pravi mali haos među navijačima ostalih reprezentacija u Dohi.

Ivana je pokrila donji deo tela, ali je zaliv “nabujao” od poprsja atraktivne navijačice Hrvatske kojoj je, inače, omiljeni fudbaler Srbije Dušan Vlahović.

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Pogledajte vrele fotke Ivane Knol.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Hrvatica je bila najlepša navijačica prošlog SP, dekolteom već napravila haos u Kataru (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 23.Nov.2022

Ivana Knol je izabrana za najlepšu navijačicu Svetskog prvenstva u Rusiji, a na ovom fudbalskom prvenstvu već je napravila pravu pometnju među mnogobrojnim navijačima koji su pristigli u Dohu.. Ona je stigla u Katar kako bi bodrila reprezentaciju Hrvatske za koju se nada da će dogurati do same...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.