NAPOLI MU NUDI BOGATSTVO: Sjajni uslovi za novi ugovor Kvaračkeliji

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2023, 15:26

NAPOLI MU NUDI BOGATSTVO: Sjajni uslovi za novi ugovor Kvaračkeliji

Gruzijski fudbaler najprijatnije iznenađenje u Seriji A.

Predsednik Napolija Aurelio de Laurentis ponudiće gruzijskom fudbaleru Kviči Kvaračkeliji produženje ugovora do 2028. godine uz platu od 2,5 miliona evra po sezoni, prenosi Futmerkato.

Kvaračkelija (22) ima ugovor sa Napolijem do 30. juna 2027. godine, a trenutno zarađuje milion evra po sezoni. On bi po novom ugovoru mogao sa bonusima godišnje da zarađuje četiri miliona evra. Najveću platu u klubu iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Napulja ima Viktor Osimhen, koji sa bonusima godišnje zarađuje oko pet miliona evra po sezoni.

Futmerkato navodi da u novi ugovor sa gruzijskim fudbalerom neće biti ubačena klauzula o obeštećenju. Klub će ponude za Kvaračkeliju primati tek od juna 2024. godine, a De Laurentis je poručio svim zainteresovanim timovima da će tražiti 100 miliona evra odštete za gruzijskog reprezentativca.

Kvaračkelija (22) je u Napoli stigao prošle godine iz Dinama iz Batumija, a za klub iz Napulja odigao je ove sezone 30 utakmica i postigao je 14 golova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napoli ponudio Kvaradoni produžetak ugovora

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 29.Mar.2023

Kvaračelija (22) ima ugovor sa Napolijem do 30. juna 2027. godine, a trenutno zarađuje milion evra po sezoni Predsednik Napolija, Aurelio de Laurentis ponudiće gruzijskom fudbaleru Kviči Kvaračkeliji produženje ugovora do 2028. godine uz platu od 2,5 miliona evra po sezoni, prenosi “Futmerkato“....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.