NAPOLI IMA PLAN: Ako se ne vrati Kavani u klub, OVAJ igrač je sledeća meta (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2018, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPOLI IMA PLAN: Ako se ne vrati Kavani u klub, OVAJ igrač je sledeća meta (FOTO)

Anćeloti želi još jednog napadača.

Fudbaleri Napoilija igraju odlično ove sezone, ali Karlo Anćeloti bi ipak želeo još jednog napadača u timu, a još od letos traje priča na tu temu, dok su navijači najzagrejaniji za povratak Edisona Kavanija. Međutim, Urugvajac bi morao da pristane na manju platu, ako odluči da se vrati u Napoli u kojem je za tri sezone odigrao 103 meča i postigao 78 golova.

TUMBAKOVIĆ POSLE PORAZA: Ima POZITIVNIH stvari! (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
PRVO MESTO JE SVE BLIŽE: Krstajić OTRKIO šta se desilo na poluvremenu sa Orlovima

Ipak, Napolitanci imaju i alternativu ukoliko plan sa Kavanijem ne uspe. U slučaju da se Urugvajac ne vrati u Napoli, meta bi bio napadač Lacija Ćiro Imobile koji igra fantastično za rimski klub, ali bi i mnogo koštao jer je tokom leta produžio ugovor sa Lacijom.

#Napoli step up Edinson Cavani chase after his 'friendly' clash with #PSG teammate Neymar, but Ciro Immobile emerges as an alternative https://t.co/XvKPoywZNB #Lazio #Uruguay pic.twitter.com/0YsvKTq68Q

— footballitalia (@footballitalia) November 17, 2018

Imobile ima 28 godina i jedan je od najboljih golgetera na Apeninskom poluostrvu. Za Lacijo je na 102 utakmice postigao 76 golova.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.