Izvor: MozzartSport.com, 13.Jun.2021, 12:30

NAPLATI NAJVEĆI PROMAŠAJ: Norvežani oborili tiket, ali nisu sprečili isplatu

Dobitak i uz jedan promašen par

Tokom trajanja Evropskog prvenstva Mozzart će svakog dana, kroz akciju NAPLATI NAJVEĆI PROMAŠAJ, nagrađivati vlasnike tiketa sa najvećom kovotom i jednim promašenim parom, a jedan od uslova da se nedobitni listić nađe u konkurenciji za 100.000 dinara je da na njemu bude i neki od susreta sa kontinentalne smotre.

Detaljija pravila definisana su OVDE, a dobitnik šestocifrenog iznosa drugog dana akcije je vlasnik >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tiketa sa kvotom 281,82. Kladilac koji je pogodio sedam od osam parova između ostalog je predvideo da će više golova na susretu Danska - Finska biti u drugom poluvremenu, a na putu do milionskog dobitka na uloženih 100 dinara zaustavila ga je pobeda Sogndala nad Ranhajmom.

Uprkos promašaju, zahvaljujući akciji NAPLATI NAJVEĆI PROMAŠAJ, vlasnik tiketa je ipak inkasirao 100.000 dinara.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.