Izvor: MozzartSport.com, 20.Jun.2021, 11:56

NAPLATI NAJVEĆI PROMAŠAJ: Alžirci u 84. minutu oborili tiket, uteha 100.000 dinara

Jedan par srušio snove, niz sjajnih pogodaka aktivirao benefit

Subotnji dueli na kontinentalnoj smotri doneli su pregršt iznenađenja, međutim svako od njih predvideo je vlasnik tiketa na kojem je milionski dobitak na uloženih 500 dinara sprečio samo jedan promašaj - pobeda Eulme protiv Konstantina (1:0) golom u 84. minutu. Pogotkom u završnici susreta gosti su izbegli remi i tako pokvarili viziju kladioca koji je morao da se zadovolji benefitom NAPLATI NAJVEĆI >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << PROMAŠAJ.

Među uslovima za inkasiranje 100.000 dinara između ostalog su da je promašen samo jedan par i da se na listiću nađe makar jedan duel sa Evropskog prvenstva, a detaljjna pravila možete pročitati OVDE.

Akcija koja je počela s prvim danom Evropskog prvenstva trajaće do njegovog završetka.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

NAPLATI NAJVEĆI PROMAŠAJ: Proklinjao je Velšane, ali utešilo ga je 100.000 dinara

Izvor: MozzartSport.com, 21.Jun.2021, 10:21

Jedan par srušio snove, niz sjajnih pogodaka aktivirao benefit..Uzbudljivo nedeljno popodne imao je jedan vlasnik tiketa u Mozzartu, kojem je nedostajao samo jedan gol Velsa da dobije više od 150.000 dinara. Vezao je na tiketu sedam parova, oba meča sa Evropskog prvenstva, po dve utakmice norveškog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.