NAPIO SE I PRAVI HAOS: Jokić luduje uz trubače, zaustavio saobraćaj, prijatelji ga sklanjali sa ulice (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2023, 14:56

NAPIO SE I PRAVI HAOS: Jokić "luduje" uz trubače, zaustavio saobraćaj, prijatelji ga sklanjali sa ulice (VIDEO)

Baš je opušten.

Košarkaš Denvera Nikola Jokić veselo provodi ovo leto. Posle NBA sezone, centar je uhvaćen na brojnim destinacijama (sem u dresu reprezentacije), a sada je snimljen kako zaustavlja saobraćaj, najverovatnije u svom Somboru, u vidno pripitom stanju.

On se provodio uz trubače, a na snimku ispod možete videti kako brojni automobili ne mogu da prođu ulicom zbog veselja Jokića, dok prijatelji pokušavaju da ga sklone.

A post shared by Sportmaniak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@sportmaniak__)

Mnogi su osudili ovakvo ponašanje Jokića, dok su oni duhovitiji okarakterisali da se on radovao pobedi Srbije nad Kinom u prvom kolu Mundobasketa.

Nikola je nedavno bio na koncertu Svetlane Cece Ražnatović gde je uživao u taktovima čuvenih pesama "srpske majke".

Da podsetimo, Jokić je odbio poziv selektora Pešića i ne učestvuje na Svetskom prvenstvu koje je u petak počelo u Japanu, Filipinima i Indoneziji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.