NAKON ŠTO MU JE KRISTINA ODBRUSILA! Danac se predao: VOLIM SRBIJU! Odbranila je svoju zemlju

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2020, 16:02

NAKON ŠTO MU JE KRISTINA ODBRUSILA! Danac se predao: "VOLIM SRBIJU!" Odbranila je svoju zemlju

Sad mu sve odgovara.

Bent Nigard, danski novinar je još u petak rekao, kada je saznao da naša reprezentacija ima jednu zaraženu rukometašicu, da Srbiju treba suspendovati, da se zaraza širi i da je to jedina opcija, a odgovorila mu je Kristina Liščević, srpska rukometašica koja se pojavila na danskoj nacionalnoj televiziji nakon meča sa Holandijom koju je naša reprezentacija rešila u svoju korist.

"Kiki" mu je stavila do znanja da Srbija ne vara kada je zdravlje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u pitanju i zahvalila se Bentu koji je njoj, ali i ostalim reprezentativkama dao motiv za meč protiv Holandije.

Najezih se...

⬇️ Gledajte i učite...🇷🇸🇷🇸🇷🇸 pic.twitter.com/yIw0LmHeUo

— Jelena Eric (@JelenaEric) December 6, 2020

Prštalo je u kup meču Zvezde i Zlatibora, na kraju je bilo 4:2, a ako očekujete sličan scenario u meču Superlige, gde će Zvezda biti gost, kvota na kombinazziju 2&GG je 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zlatibor - Zvezda.

Sada je Nigard spustio loptu.

- Stvarno ništa nisam mislio protiv Srbije, govorio sam isključivo o zdravlju. Ja samo želim da se rukomet, koji svi toliko volimo, igra u bezbednim uslovima i svima se pruži šansa - rekao je Danac Nigard.

Potom je istakao i da voli Kristinu Liščević.

- Stvarno volim Kristinu Liščević. Pratio sam je dok je igrala u prvenstvu Danske, a jako me impresionirala na Svetskom prvenstvu u Japanu, kada je pobeđena Danska. A isto toliko volim Srbiju - istakao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.