NAKON ŠTO JE POTUKAO MURINJA I PEVCE: Anćeloti dao gospodsku izjavu, još jedan dokaz ČISTE KLASE

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2020, 22:42

NAKON ŠTO JE POTUKAO MURINJA I "PEVCE": Anćeloti dao gospodsku izjavu, još jedan dokaz ČISTE KLASE

Za njega su ovakve pobede rutina.

Menadžer Evertona Karlo Anćeloti bio je izuzetno zadovoljan posle pobede nad Totenhemom.

Everton je novu sezonu u Premijer ligi počeo pobedom nad Totenhemom. Jedini gol u Londonu postigao je Dominik Kalvert-Luin u 55. minutu.

 "Na osnovu onoga što smo pokazali u ovom meču, možemo da budemo optimisti po pitanju budućnosti. Pokazali smo šta možemo, da pariramo svima. Za igrače je to bilo izuzetno važno", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Anćeloti.

"Nikome nije bilo lako da se pripremi za ovu sezonu. Novi igrači nisu imali mnogo vremena da se priviknu, ali su se dobro uklopili".

Italijanski stručnjak nije želeo da upada u euforiju.

"Ovo je važan rezultat, ali tek je prvi meč u sezoni. Moramo da vidimo kako će situacija da se razvija. Mislim da možemo da budemo konkurentni u svim takmičenjima. Želimo da se izborimo za mesto u Evropi i jasno je šta treba da uradimo da bismo to ostvarili".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.