NAKON PSOVKI I POZIVANJA PODGORIČANA DA PRIČAJU SRPSKI: Oglasio se Lesor - tek će se o OVIM rečima pričati (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2021, 23:15

NAKON PSOVKI I POZIVANJA PODGORIČANA DA PRIČAJU SRPSKI: Oglasio se Lesor - tek će se o OVIM rečima pričati (FOTO)

Tako to ide kod nas...

Košarkaši Monaka savladali su na domaćem parketu Budućnost u majstorici u okviru četvrtfinala Evrokupa (90:87) nakon veoma tesne završnice.

Napeto je bilo i posle utakmice u miks-zoni. Nekadašnji centar Crvene zvezde, Matijas Lesor, koji je bio najefikasniji u timu Monaka stao je pred kamere i u tom momentu potpuno poludeo nakon provokacija iz tabora Podgoričana.

Putem društvenih mreža, brojni navijači Crvene zvezde i ljubitelji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << košarke iz Srbije pokušali su da kontaktiraju Lesora, kojem nije bilo potrebno mnogo da se oglasi. Putem Tvitera, on je naglasio da je prvo što vas u Srbiji nauče jesu psovke.

- Prve reči koje te nauče u Srbiji su psovke – poručio je Lesor.

First words they teach you in Serbia is how to curse 😂😂😂😂😂!

— Mathias Lessort (@ThiasLsf) March 31, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.