NAJSEKSIPILNIJA NOVINARKA IMA JEDNU ŽELJU: Želim ‘1 na 1′ sa Divcem!

Izvor: HotSport.rs, 25.Jan.2015, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJSEKSIPILNIJA NOVINARKA IMA JEDNU ŽELJU: Želim ‘1 na 1′ sa Divcem!

Drugu godinu uzastopno Hrvatica Fani Stipković, koja živi i radi u Madridu, proglašena za najseksipilniju novinarku. Intervjuisala je mnoge poznate i slavne sportiste, među njima i Kristijana Ronalda i Novaka Đokovića, ali ima i jednu neostvarenu želju…

Lepa Fani bi volela da uradi intervju sa Vladom Divcem.
– Htela bih da pričam sa njim o nikad ispričanim momentima koje je proživeo sa Draženom Petrovićem – rekla je za ‘Blic’ Stipkovićeva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Fani smatra da nema konkurenciju i uopšte se ne bavi time, a na pitanje da izdvoji neku od novinarki iz Srbije, rekla je:
– Ako već moram da izdvojim neku iz Srbije, onda će to biti „srpska snajka“ Nikolina Pišek. Po pitanju najlepše žene iz Srbije, to bi mogla da bude Ana Ivanović, potom pevačica Emina Jahović, koja ima nešto jako profinjeno i specifično u svojoj lepoti. Zatim, negde sam videla fotografije manekenke Jovane Švonje i devojke Viktora Troickog Sofije Milošević, i obe su vrlo lepe.
Foto: Facebook A evo kako je seksi novinarka doživela Kristijana Ronalda:
– Pristojan dečko, koji je jako vredan i obožava to što je najbolji, a ja to poštujem, jer sam mu slična. Mislim da drugi mnogo više stvaraju famu oko njega samog nego on. Uspešan je, zgodan i ne stidi se da prizna to – istakla je Fani Stipković.
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

OVA HRVATICA JE NAJSEKSI U CELOJ EVROPI Upoznajte najbolju ribu medju novinarkama

Izvor: medio.rs, 25.Jan.2015

Drugu godinu uzastopno novinarka Fani Stipković iz Hrvatske proglašena je za najseksi pripadnicu "sedme sile"

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.