NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ BOLONJE: Evo kako teče Mihino lečenje! Sinišina NAREĐENJA moraju da se SLUŠAJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2019, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ BOLONJE: Evo kako teče Mihino lečenje! Sinišina NAREĐENJA moraju da se SLUŠAJU!

Srpski stručnjak boluje od akutne leukemije.

Dugo nije bilo informacija o zdravstvenom stanju Siniše Mihajlovića, od odlaska legendarnog asa u specijalističku bolnicu, gde se putem hemoterapije bori protiv opake bolesti, akutne leukemije.

Neposredno pred konferenciju za medije Bolonje, koja u Kupu Italije gostuje Pizi, Mihin pomoćnik Emilio De Leo otkrio je u kakvom se stanju nalazi Siniša Mihajlović.

- Čujemo se stalno i bori se više nego ikada pre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekao je De Leo.

Okupljenje je najviše interesovalo da li Miha i iz bolnice ima uticaja na to koji tim Bolonje će početi meč?

- Stalno diskutujemo o tome ko će biti u startnih jedanaest. Sada više nego ranije. Jasno je, na kraju se on jedini pita o tome ko će igrati - otkrio je prvi pomoćnik proslavljenog reprezentativca.

Uprkos gustom rasporedu lečenja i oporavka, Mihajlović je pogledao sve pripremne utakmice i treninge preko interneta, pa i davao instrukcije kako igrači treba da funkcionišu na terenu.

- Bolonja je spremna i dobro pripremljena, vraćamo se u život i načinu kako smo igrali pred kraj prošle sezone. Želimo da pobedimo u svakoj utakmici, ali idemo redom.

BONUS GALERIJA

Pogledajte još slika Siniše i njegovih ćerki Viktorije i Virdžinije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Mihajlović se i dalje najviše pita"

Izvor: B92, 18.Avg.2019, 14:35

Pomoćni trener Bolonje Emilio de Leo je govorio o stanju u ekipi pošto se šef stručnog štaba Siniša Mihajlović nalazi na lečenju...Nekadašnji selektor Srbije je oboleo od leukemije i podvrgnut je lečenju zbog čega mora da odsustvuje sa posla...Ipak, Mihajlović je još ranije najavio da će...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.