NAJNOVIJE INFORMACIJE: Evo kada će Radovan Pankov biti pušten!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2023, 13:51

NAJNOVIJE INFORMACIJE: Evo kada će Radovan Pankov biti pušten!

Sve po zakonu...

Fudbaleri Legije Radovan Pankov i Žosue će uskoro biti pušteni iz pritvora u Holandiji, preneo je novinar "Legija.net" Marćin Šimčik.

Oni su pritvoreni sinoć nakon utakmice grupne faze Lige konferencija u kojoj je njihov tim poražen u duelu sa AZ Alkmarom (1:0).

Po okončanju utakmice došlo je do sukoba između poljske delegacije i pripadnika organa reda, posle čega su Pankov i Žosue privedeni.

Holandska policija ima pravo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ih zadrži 72 sata, ali prema svemu sudeći će duo Legije biti pušten ranije.

Prema navodima Šimčika, čeka se samo svedočenje navodne žrtve u ovom incidentu, nakon čega će biti pušteni. Planirano je da se njih dvojica večeras vrate u Poljsku.

Dobre wieści z Holandii. Jak informuje @MarcinSzymczyk1, Josue i Radovan Pankov dziś wieczorem wrócą do Polski ✈️ pic.twitter.com/K1i4lsctrm

— TVP SPORT (@sport_tvppl) October 6, 2023

Podsetimo, iz Legije su najavili da će u 14 časova biti održana konferencija za medije na kojoj će govoriti predsednik kluba Darijuš Mioduski koji je zadobio lakše povrede u obračunu sa policijom koja je pendrecima nasrnula na njega.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.