NAJKOMPLIKOVANIJE GOSTOVANJE U EVROPI: Trener Barselone impresioniran Partizanom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2023, 22:59

"NAJKOMPLIKOVANIJE GOSTOVANJE U EVROPI": Trener Barselone impresioniran Partizanom!

Gostiju u Beogradu...

Ekipa Barselona je nastavila sa pobedama, a najnoviju je ostvarila večeras u Las Palmasu protiv domaće Gran Kanarije rezultatom 83:73, u okviru petog kola španske Endesa lige. Ovo je četvrta uzastopna pobeda za Barselonu u svim takmičenjima, pa trener Rođer Grimau ima mnogo razloga za zadovoljstvo.

- Imali smo veoma ozbiljnu utakmicu, i to od svih igrača. Napravili smo veoma dobar početak i dobar ulazak u utakmicu. Oni su vršili pritisak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na nas, ali smo u poslednjoj četvrtini imali sreće da nađemo otvorene šuteve. Igrači su uložili ogroman napor i u najkomplikovanijim trenucima bili smo jedinstveni. Ovo je pravi način - naglasio je Grimau.

Već u utorak Barsu očekuje treće uzastopno gostovanje. Posle Pireja i Las Palmasa stižu u Beograd, na duel sa Partizanom. Grimau se veoma pohvalno izrazio o Partizanu.

- Utakmica u utorak će biti veoma teška, na jednom od najkomplikovanijih gostovanja u Evropi i protiv impresivne ekipe - rekao je on.

Utakmica između Partizana i Barselone igraće se u okviru trećeg kola Evrolige, a zakazana je za utorak od 18.30h u ''Štark Areni''.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.