NAJEZDA BALKANACA NA BOSFOR: Rade Krunić stiže kod Tadića i Džeka

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 15:44

NAJEZDA BALKANACA NA BOSFOR: Rade Krunić stiže kod Tadića i Džeka

Preostaje dogovor Milana i Fenerbahčea.

Fudbaler Milana Rade Krunić i Fenerbahče postigli su usmeni dogovor o prelasku veznjaka u Istanbul - saznaje Sport Medijaseta.

Problem predstavlja ugovor koji bosansko-hercegovački fudbaler ima sa Rosonerima, koji ga drži na San Siru još dve godine. No, ukoliko stigne ponuda od 15.000.000 evra moći će da pakuje kofere.

Krunić bi prelaskom u Fenerbahče igrao sa još dvojicom Balkanaca - Dušanom Tadićem i Edinom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Džekom.

U slučaju realizacije ovog transfera Milan će se okrenuti dovoženju veznjaka Atalante, Teuna Kopmajnersa.

Kako bi sakupili dovoljno novca da pariraju šampionu sa juga Italije, u Milanu planiraju da prodaju bar još jednog igrača. To bi trebalo da bude De Ketelare, koji se nije najbolje snašao po dolasku iz Briža.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kristina, supruga Aleksandra Mitrovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.