NAJBOLJI STRELAC OSTAJE: Boldvin produžio ugovor sa Makabijem

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 12:59

NAJBOLJI STRELAC OSTAJE: Boldvin produžio ugovor sa Makabijem

Još dve godine u Izraelu.

Američki košarkaš Vejd Boldvin produžio je ugovor sa čelnicima Makabija do juna 2025. godine, potvrdio je u klub iz Tel Aviva na zvaničnom sajtu.Boldvin (27) je minulog leta stigao u Makabi iz Baskonije, a danas je stavio potpis na  ugovor do kraja sezone 2024/25.

 - Bila je to laka odluka da provedem ovde i sledeće dve sezone. Bilo je ovo sjajno putovanje ove godine, ogroman uspeh. Želim to da nastavim i da rastemo - izjavio je Boldvin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posle potpisivanja novog ugovora, koji mu garantuje bolje finansijske uslove.

Boldvin je ove sezone najbolji strelac Makabija u Evroligi sa prosekom od 16,7 poena, uz 3,6 skokova i 5 asistencija.  U četvrtfinalu Evrolige Makabi igra protiv Monaka, a serija počinje u utorak utakmicom u Monte Karlu.

Pogledajte kako izgleda Karolina Muhova češka teniserka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boldvin ostaje u Makabiju

Izvor: B92, 23.Apr.2023

Američki košarkaš Vejd Boldvin produžio je ugovor sa čelnicima Makabija do juna 2025. godine, potvrdio je u klub iz Tel Aviva na zvaničnom sajtu...Boldvin (27) je minulog leta stigao u Makabi iz Baskonije, a danas je stavio potpis na ugovor do kraja sezone 2024/25..."Bila je to laka odluka da provedem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.