NAJBOLJI OPIS JOKIĆA: Spreman je za PLAŽU

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2020, 09:24

NAJBOLJI OPIS JOKIĆA: Spreman je za PLAŽU

Svi ga sada komentarišu.

Predsednik Denver Nagetsa, Tim Koneli, istakao je kako je Nikola Jokić i više nego spreman za nastavak sezone. On je bio gost na "Altitude sports" radiju gde je pričao o raznim stvarima, a između ostalog i o srpskom košarkašu.

Naravno, tema je bilo Jokićevo "gubljenje" 15 kilograma.

- Jokić je prespreman, ima pločice, spreman je za plažu - rekao je čelnik Nagetsa, koji je na ovaj način hteo da pohvali Srbina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Pre neki dan je i trener Denvera Majk Meloun govorio o fizičkoj spremi srpskog košarkaša.

- Nikola je izgubio 10 do 15 kilograma pre nego što je sezona prekinuta. On je to održao, možda je sada još više smršao. Ako postoje izveštaji o strašnoj, borbenoj srpskoj mašini visokoj 210 centimetara koja šeta okolo, verujte da to postoji, pošto sam ja tako nešto video - rekao je Majk Meloun.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Ignjatović, bivša devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.