NAJBOLJI - Bravo, Ninkoviću! (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Maj.2017, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJBOLJI - Bravo, Ninkoviću! (foto)

Nekadašnji vezista Zvezde, kijevskog Dinama, Čukaričkog danas blista i u Australiji.

Miloš Ninković je već par sezona član australijskog Sidneja, sa kojim se i ovog proleća bori za šampionsku titulu, a uoči odlučujući borbi dobio je i najveće individualno priznanje.

Naime, srpski fudbaler je proglašen za najboljeg igrača godine u australijskoj A ligi.

Radi se, zapravo, o nagradi ''Johnny Warren'' koja se dodeljuje na osnovu glasova bivših >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrača, trenera, fudbalskih stručnjaka i predstavnika medija.

Ninković je ovoga puta dobio najviše glasova, ukupno 44, a drugo mesto zauzeo je Dijego Kastro sa 39.

Bivši reprezentativac Srbije je tokom sezone postigao devet golova, uz deset asistencija, a taj učinak bi mogao još da poboljša.

Naime, duel za titulu prvaka Australije zakazan je za sedmi maj u devet časova ujutru po našem vremenu, kada će se Sidnej sastati sa ekipom Melburn Viktorija.

Kao što vidite u prilogu, čestitku je dobio i iz rivalskog kluba.

--

Congrats to Milos Ninkovic on winning the 2016/17 Johnny Warren Medal. For #MVFC, @JamesTroisi10 & Marco Rojas both polled well #DolanWarren pic.twitter.com/FWshWGVEl4

— Melbourne Victory (@gomvfc) May 1, 2017 --

Congratulations #MilosNinkovic  @ALeague #JohnnyWarren winner #SydneyIsSkyBlue  #DolanWarren pic.twitter.com/gvC9G1URs8

— Tony Pignata (@tpignata9) May 1, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miloš Ninković najbolji fudbaler Australije

Izvor: RTS, 01.Maj.2017

. Fudbaler Sidneja i bivši reprezentativac Srbije Miloš Ninković proglašen je za najboljeg igrača godine australijske A lige. Ninković je u svojoj drugoj sezoni u Australiji postigao devet golova i upisao 11 asistencija, pomažući tako svom timu da stigne do velikog finala i borbe za titulu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.