NAJBOLJE ĆE SE VIDETI U FINALU: Ivana čuva najjače za kraj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021, 05:53

NAJBOLJE ĆE SE VIDETI U FINALU: Ivana čuva najjače za kraj!

Srpska atletičarka će se boriti za medalju.

Srpska atletičarka Ivana Španović uspela je da se plasira u finale Olimpijskih igara ostvarivši najbolji rezultat ove sezone u skoku u dalj. Španovićeva je na putu do medalje skočila tačno 7 metara od potrebnih 6.75. Ipak, kako je i sama Ivana istakla, od nje treba očekivati više jer je ovo tek početak.

- Prvobitan utisak je da sam na velikom takmičenju posle dve godine. Bila je baš prevelika pauza... U svakom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slučaju ostali smo dosledni našem planu. Ovo potvrđuje da sam spremna na nivou na kome smo mislili da ću biti. I ovo je bilo sa velikom zadrškom, jer sam u prvoj seriji napravila prestup. Tako da je onda bilo bitno samo da napravim skok preko 6.75 metara. Ostaje sada da podignem dodatno raspoloženje i formu - istakla je Španovićeva nakon plasmana u finale.

Sjajan skok je takođe i zaplašio protivnice pred veliko finale koje je na programu u utorak.

- Mora malo ta psihološka strategija, mislim da je ovo bilo sasvim dovoljno - nasmejala se Ivana.

Ivana je ispričala i kako će provesti vreme do finala, koje je zakazano za utorak u 3.50 po srpskom vremenu.

- Danas ću malo da se odmorim, sutra ću malo da se istoniziram i onda ostaje da u utorak isporučim ono što imam u sebi, a čekam toliko dugo da se desi. Brišemo sve što je danas bilo, fokusiramo se na finale. Oslanjam se na iskustvo i želju da isporučim ono najbolje što mogu - rekla je Ivana Španović.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Larsa Pipen, bivša supruga Skotija Pipena

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.