NAJBOLJA VEST KOJOJ SU SE FANOVI UFC-A MOGLI NADATI: Tiče se Crne zveri

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2023, 23:12

NAJBOLJA VEST KOJOJ SU SE FANOVI UFC-A MOGLI NADATI: Tiče se Crne zveri

Još će se "ćerati".

Priča Derika Luisa u UFC-u se nastavlja. Američki teškaš na UFC 291 priredbi nokautirao je Markosa Rožerija de Limu nakon samo 33 sekunde borbe i "podebljao" rekord najjače svetske MMA organizacije s 13 na 14 nokauta. S obzirom da mu je to bila poslednja borba prema ugovoru, a da je uoči iste bio u nizu od tri uzastopna poraza, moglo bi se reći da je "Crna zver" izvedbom u Solt Lejk Sitiju obezbedio dalji ostanak u UFC-u.

Objavljeno je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako je Luis potpisao novi ugovor na osam borbi. Informaciju su potvrdili i UFC-ovi čelnici, predsednik Dejna Vajt i izvršni direktor Hanter Kembel, na medijskoj konferenciji održanoj nakon "Power Slap 4" priredbe u Las Vegasu.

- Volim Derika, lično i profesionalno, volim tog tipa. Dakle, da - glasio je Vajtov odgovor na pitanje ostaje li nekadašnji izazivač za pojas teške kategorije u UFC-u.

Luis je u profesionalnoj karijeri odradio ukupno 39 mečeva i pritom upisao 27 pobeda, 11 poraza i jedan "no contest".

Svoj UFC debi imao je još u aprilu 2014. godine, nokautiravši Džeka Meja, a od tada je u najjačoj svetskoj MMA organizaciji ostvario odnos 18-9.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Aleksandra Degenek, supruga Miloša Degeneka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.