Izvor: MozzartSport.com, 02.Jun.2020, 08:18

NAJAVA DANA (utorak, 2. jun): Navijači sa Zvezdom u Inđiji, plus Austrijanci, Česi i Danci

Pregled najvažnijih detalja vezanih za udarne parove dana je pred vama

INĐIJA – CRVENA ZVEZDA, 17.00

(Fudbal, Kup Srbije)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Dejan Stanković, šef struke tima iz Ljutice Bogdana, na Banjici je s 5:0 overio, za Zvezdu treću uzastopnu titulu šampiona Srbije. Na sve to, Milan Borjan navijačima je obećao duplu krunu, a pošto će u Inđiji na tribinama biti 1.000 ljudi, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << spektakl je u najavi. Kvalitet je apsolutno na strani Zvezde, pa od Inđije treba očekivati bunker. Pitanje je koliko će domaćin moći da odoleva  Zvezdi, mada ne treba zaboraviti da je upravo ovaj tim u toku sezone pored Partizana na terenu npoprilično mučio šampiona. S tim u vezi, Srđan Dimitrov (27), vezista domaćina, aludirajući na 23. kolo, kada je njegov tim sa Zvezdom odigrao (1:1), rekao je da Inđija nema koga da se plaši.

MATERSBURG – ALTAH, 18.30

(Fudbal, Austrija 1, plej-aut)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Altah je pored bečke Austrije, najbolji tim u plej-aut društvu, što domaćina posle vezanih poraza od Rapida i vladajućeg LASK-a, može i treba da brine. Istina, u 22. kolu Admira je preveslala Altah s konačnih 2:0, što u ovom slučaju znači da će gosti po svaku cenu pokušati da osvoje preko potrebne bodove. Dakle, Altah očekuje naplatu duga za X s Matersburgom u februaru, pa tenzija nije isključena, možda uz još jednu rovovsku bitku, koja je u poslednja tri navrata na ovom paru prolazno overavala 0-2 igre.

TIROL – ST. POLTEN, 18.30

(Fudbal, Austrija 1, plej-aut)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Deluje da su idealni za tipovanje na golove, s tim što Sent Polten ovoga puta teško može da ponovi novembarskih 5:1 protiv Tirola. Zapravo, domaćin je trenutno u dosta boljoj spremi, mada ga samo bod deli od fenjera gde se nalazi rival. Zbog toga su nešto veće šanse za slavlje domaćina, uz šta valja znati i da Sent Polten zbog povrede neće moći da se osloni na usluge Danijela Petrovića koji je odavno van stroja.

AUSTRIJA BEČ – ADMIRA, 20.30

(Fudbal, Austrija 1, plej-aut)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Bečlije su prve u plej-aut grupi, ali se na tom mestu neće zadržati, nastave li da ređaju X partije. Ukupno su nanizali četiri, a samo sa Sent Poltenom nisu uspeli da uđu u priču vezanu za GG ishode. Inače, ovaj par je, što je poprilično interesantno u poslednja dva navrata remizirao, pa treba očekivati da će Admira zaigrati otvoreno protiv ekipe kojojoj se ne gubi liderska pozicija. Naravno, Austrija je na svom bunjištu, a pošto je tako, od ekipe koja kod kuće ne gubi još od oktobra prošle godine, očekujemo dostojan otpor ambiciji gostujućeg tima.

JABLONEC – LIBEREC, 18.00

(Fudbal, Češka 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Liberec napada treće mesto koje Jablonec brani sa svega jednim bodom prednosti. Dovoljan razlog za uzbudljiv meč je ispunjen, uz konstataciju da je Jablonec još uvek mamuran od Slavijinih 5:0 u 26. kolu. Inače, na ovom paru smo u poslednjih pet navrata, čak tri puta konstatovali remi ishode, što uz dve popede Jabloneca znači da je Liberec generalno ovde nepovoljnije prolazio. Uz to, bitno je znati, da na ovom paru od 2014. godine ne pobeđuje tim u svojstvu gostujućeg kluba, što će reći da je u pomenutom periodu na 14 mečeva, došlo sedam jedinica i isto toliko X ishoda.

MLADA BOLESLAV – ZLIN, 18.00

(Fudbal, Češka 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Težak pospandemijski raspored, svakako očekivano doneo je dva poraza za Mladu Boleslav koju je dobila praška Slavija, a zatim i Plzenj s čak 7:1. Šokanto za tim sa sredine tabele, pa se ofanziva protiv dnu tabele naklonjenog Zlina koji je u prošlom kolu put remija odvukao Ostravu prosto nameće. Pošto je domaći tim generalno uspešniji na njihovim utakmica, pozicija favorita je popunjena, uz šta valja reći da na poslednjih pet utakmica ovih timova samo jednom nije došla 3+ igra.

PRIBRAM – SLAVIJA PRAG, 20.00

(Fudbal, Češka 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Lider na noge fenjerašu ide potpuno opušteno, usudimo se da kažemo po novu goleadu, odnosno nabijanje statistike. Posle 5:0 protiv Jabloneca, Pribramu koji je od Slavije prošli put izgubio sa 3:1, pređašnja pobeda nad Sigmom Olmuc izgleda kao lepa epizoda koja nema nikakve šanse da preraste u serijal. Dakle, sve karte su u rukama gostujućih fudbalera.

BRONDBI – SONDERJILAND, 19.00

(Fudbal, Danska 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Obezbediti plej-of sigurnost, odnosno nadmudritu Sonderjiland, glavna je stavka za fudbalere Brondbija. Za Sonderjiland, to je muka više, uz skoro pa izvesno napuštanje tradicije od tri vezane pobede nad ovim rivalom. Činjenice tako kažu, mada je veliko pitanje kome će, odnosno u kolikoj meri će i jednima i drugima noge biti teške nakon toliko duge takmičarske pauze, na kojoj je Brondbi u prijateljskom meču uspeo da dobije jedino Lingdbi, ali tek nakon što je već jednom poražen od istog rivala.

HAPOEL T.A. – BEITAR JERUSALIM, 19.45

(Fudbal, Izrael 1, plej-of)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Beitar je na trećoj poziciji u plej-of društvu, pa tim iz Jerusalima nema nikakvu nameru da Hapoelu da šansu da ih na poslu utvrđenja pozicije iko pomeri s ove tačke. Međutim, Hapoelu to ne smeta da ih izazove, budući da je u februaru uspela da dobije jerusalimski tim s minimalce. Inače, ovaj par je svojstven po tome što na njihovim mečevima nemamo ni jednog keca još od 2014. godine... Naime, od tada imamo osam dvojki, plus četiri X ishoda.

AHAL – KOPETDAG AHŠABAD, 15.30

(Fudbal, Turkmenistan 1)

Ahal se bije za prvo mesto na tabeli s Altin Asirom, pa mu je svaki bod kao kuća veliki. To Kopetdagu ostavlja minorne šanse, naročito kako znamo da ovaj tim nije dobio protekle tri utakmice. Ianče, Ahal je prošli put pobedu nad ovim timom izvojevao s minimalcem, što nas upozorava da je i sada moguća napetost ukoliko Kopetdag uđe u priču s razvlčenjem, odnosno usporavanjem igre, kao što se to prošli put dogodilo.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.