NAJAVA DANA (subota, 25. april): Nije derbi samo na Marakani, nego i u Barseloni, Milanu… Zvezda počinje lov na jadransko prstenje

Izvor: MozzartSport.com, 25.Apr.2015, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (subota, 25. april): Nije derbi samo na Marakani, nego i u Barseloni, Milanu… Zvezda počinje lov na jadransko prstenje

Pogledajte koji nas najzanimljiviji sportski događaji očekuju danas…

2701: CRVENA ZVEZDAPARTIZAN, 18.00

(Fudbal, Srbija 1)


Možda i odlučujuća bitka u ratu za titulu. Poslednjih pet večitih derbija dobijao je domaćin. Samo tri od poslednjih 15 duela Crvene zvezde i Partizana donela su tri ili više golova. Na četiri je bilo golova na obe strane.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
7028: CRVENA ZVEZDA – CEDEVITA, 21.00

(Košarka, Jadranska liga)


Rivali u dobrom raspoloženju čekaju finale. Crvena zvezde je eliminisala Partizan, Cedevita posle tri vezane pobede Budućnost. U 12 susreta ova dva tima samo dva puta je slavio gost, Cedevita jedini put oktobra 2011.

2001: SAUTEMPTON – TOTENHEM, 13.45

(Fudbal, Engleska 1)


Sautempton je dobio poslednje tri ligaške utakmice kod kuće i to bez primljenog gola, ali u susretima sa Totenhemom nema mnogo uspeha. Izgubio je već pet puta uzastopce, a na pobedu čeka još od marta 2005. godine.

2009: MAN.SITI - ASTON VILA, 18.30

(Fudbal, Engleska 1)


Mančester Siti je vezao četiri prvenstvene pobede bez primljenog gola na svom Etihadu, a protiv Aston Vile je dobio poslednjih osam ligaških duela kao domaćin. I to uz gol razliku 26:2. Poslednjih šest je otišlo u UG3+.

2008: VBA – LIVERPUL, 16.00

(Fudbal, Engleska 1)


Na poslednja tri susreta ovih rivala prošla je igra GG, dva je dobio Liverpul, ali su inače rezultati veoma šarenoliki kad su njihovi okršaji u pitanju. Šest od sedam poslednjih gostovanja Liverpula nije donelo više od dva gola.

1002: INTER – ROMA, 20.45

(Fudbal, Italija 1)


Roma se bori za direktan plasman u Ligu šampiona, Inter nema rezultatski imperativ, a i samo jednu pobedu u poslednjih šest susreta sa večerašnjim rivalom u Milanu. Inter bez pobede kod kuće već četiri meča.

4002: ESPANJOL – BARSELONA, 16.00

(Fudbal, Španija 1)


U prvenstvenim susretima Barselona je vezala šest pobeda nad gradskim rivalom i pritom primila samo jedan gol. Šest od poslednjih sedam na Espanjolovom bunjištu završena su u omeru od nula do dva gola.

3007: BAJERN – HERTA, 18.30

(Fudbal, Nemačka 1)


Bajern posle pobede od 7:1 protiv Porta dočekuje Hertu, koja više od dva meseca nije izgubila u prvenstvu. U tom periodu šest puta je igrala 0-2 gola, ali je protiv Bajerna vezala sedam poraza, šest puta uz 4+.

3002: DORTMUND - AJNTRAHT F, 15.30

(Fudbal, Nemačka 1)


Jesenas je Ajntraht u Frankfurtu slavio sa 2:0, pre toga Borusija je vezala četiri pobede u susretu sa današnjim rivalom. Poslednji poraz od Ajntrahta u Dortmundu pretrpela je februara 2010. godine.

5002: PSŽ – LIL, 17.00

(Fudbal, Francuska 1)


I PSŽ i Lil su vezali po tri ligaške pobede. Lil kod kuće i četvrti. Na poslednjih pet prvenstvenih utakmica PSŽ-a vredelo se kladiti na GG3+ i UG4+. Lil je u poslednjih 10 takmičarskih utakmica sa PSŽ-om dobio samo jednom.

(FOTO: Star sport)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.