Izvor: MozzartSport.com, 14.Apr.2021, 08:14

NAJAVA DANA (sreda, 14. april): Siti i Real čuvaju prednost u Ligi šampiona, Zvezdina bitka za pol-poziciju i veliki dan za srpski Virtus

Pogledajte šta nas od sportskih dešavanja očekuje danas

BORUSIJA DORTMUND – MANČESTER SITI, 21.00

/Fudbal, Liga šampiona/

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Očekuje nas paklen revanš u Dortmundu. Siti ima gol prednosti (2:1), ali igra čete Pepa Gvardiole ne obećava siguran prolaz. Čak su poraženi od Lidsa u prethodnom kolu Premijer Lige. Dortmund je bio bolji od Štutgarta (3:2). Na mečevima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << domaćina u poslednje vreme često dolazi GG i 3+. Siti je bez poraza na osam prethodnih gostovanja u Ligi šampiona.

LIVERPUL – REAL MADRID, 21.00

/Fudbal, Liga šampiona/

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Real ima ogromnu prednost iz prvog meča, ali i probleme sa povređenim i zaraženim igračima. Nećemo večeras videti Serhija Ramosa, Varana, verovatno Lukasa Vaskeza. Međutim, Kraljevi su naprvili odličnu uvertiru, slavljem u El Klasiku. Liverpul je u seriji od tri pobede u Premijer ligi i sigurno je da se nada čudu.

RAJO VALJEKANO – MIRANDES, 19.00

/Fudbal, Španija 2/

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Rajo Valjekano se bori za ulazak u plej-of za popunu Primere. Mirandes je miran na sredini tabele. U odličnoj formi je ekipa iz predgrađa Madrida, pošto ima četiri trijumfa u poslednjih pet susreta. Sa druge strane gosti imaju samo jednu pobedu u poslednjih pet susreta.

OSNABRIK – REGENZBURG, 18.30

/Fudbal, Nemačka 2/

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ovo je poslednja šansa da Osnabrik pobedom uhvati slamku spasa i u nastavku sezone izbegne doigravanje za opstanak ili direktnu selidbu u regionalnu ligu. Regenzburg nije bezbrižan. Ima samo pet bodova više od današnjeg rivala. Gosti su u lošoj seriji. Bez pobede su na prethodna četiri meča.

LUDOGOREC- CSKA, 17.30

/Fudbal, Kup Bugarske/

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ovo je drugi meč polufinala Kupa Bugarske. Šampion iz Razgrada ima povoljan rezultat iz prvog meča (1:1). Vrlo tvrde mečeve igra Ludogorec ove sezone. Na prethodna tri su došla 0-2 gola. Isti je slučaj i sa CSKA ove takmičarske godine. Ovo im je četvrti međusobni duel ove sezone. Ludogorec ima jedan trijumf, uz dva remija.

CSKA MOSKVA – PANATINAIKOS, 19.00

/Košarka, Evroliga/

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ovaj meč se igra pro forme, jer je sve odavno poznato. CSKA će doigravanje dočekati na drugoj poziciji, dok je iza grčkog velikana očajna sezona. Ostvarili su samo 11 pobeda u najjačem klupskom takmičenju. CSKA je dobio dva prethodna duela sa Panatinaikosom.

VIRTUS – UNIKS, 20.45

/Košarka, Evrokup/

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Veliki dan za Aleksandra Đorđevića, Stefana Markovića i Miloša Teodosića. Ovo je majstorica polufinala Evrokupa, koja može da im donese kartu za Evroligu. Očekuje nas jako neizvestan meč. Viruts je dobio prvu utakmicu sa četiri razlike, Uniks je na identičan način odgovorio na svom bunjištu. Bio je to jedini poraz Đorđevićevog tima u poslednjih osam utakmica.

CRVENA ZVEZDA – CEDEVITA OLIMPIJA, 18.00

/Košarka, Jadranska Liga/

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Crvena zvezda se još nada kiksu Budućnosti, ali moraće da se bavi problemima u svom dvorištu. I pored očajne igre tim Dejana Radonjića je slavio protiv Igokee. Sa druge strane Cedevita je izgubila od Budućnosti.

BUDUĆNOST – IGOKEA, 20.00

/Košarka, Jadranska Liga/

Budućnost ima još dve prepreke ka konačnom cilju. A to je prvo mesto pred plej-of. Međutim, računicu ima Igokea koja bi trijumfom u večerašnjem meču osigurala učešće u polufinalu plej-ofa. Tim iz Aleksandrovca igra dobro, dominirao je protiv Crvene zvezde. Međutim, izgubio je posle očajnog finiša. Budućnost je u seriji, jer je trijumfima protiv Krke i Cedevite prebolela eliminaciju u Evrokupu.

GRAN KANARIJA – BARSELONA, 21.00

/Košarka, Španija 1/

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Barselona je izgubila šansu da bude prva uoči plej-ofa, ali želeće da sačuva drugo mesto pred naletima Tenerifea. Gran Kanarija je trenutno osma i ima imerativ trijumfa. Blaugrana je u teškom momentu. Izgubila je El Klasiko, pre toga i duel protiv Bajerna.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.