Izvor: MozzartSport.com, 09.Avg.2021, 07:08

NAJAVA DANA (ponedeljak, 9. avgust): TSC u Nišu, navijači Partizana gledaju Soči

Pogledajte koji nas najzanimljiviji događaji očekuju danas

RADNIČKI NIŠ - TSC, 19.00

(Fudbal, Srbija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Na početku ove sezone TSC igra zaista dobro i slavio je na sve tri utakmice. Pobedio je protiv Novog Pazara, Metalca i Kolubare, ali će ekipa iz Bačke Topole sada imati težak zadatak na Čairu protiv Radničkog. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Nišlije su startovale sezonu sa dva remija i pobedom. Tako da i jedni i drugi ulaze u četvrto kolo kao neporaženi. Radnički je dobio tri od poslednja četiri međusobna skora.

KAJZERSLAUTERN - B. MENHENGLADBAH, 20.45

(Fudbal, Kup Nemačke)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Borusija je igrala dobro u poslednjim pripremnim utakmicama koje je odigrala u julu, dobila je sva tri, ali nije bila previše ubedljiva. Međutim, Borusija je u pripremam dobila Bajern sa 2:0, što dovoljno govori da će Kajzerslautern imati težak posao. Menhengladbah je dobio tri od poslednja četiri obračuna protiv ovog protivnika.

VIKTORIJA KELN - HOFENHAJM, 18.30

(Fudbal, Kup Nemačke)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Hofenhajm je odigrao promenljivo na pripremnim mečevima, doživeo je poraz od Hajdenhajma, igrao je nerešeno s Grojterom i savladao Rems.

UNIVERZITATEA KRAJOVA - VOLUNTARI, 20.30

(Fudbal, Rumunija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U prva tri kola nisu baš ova dva kluba blistala. Voluntari je zabeležio prvo dva poraza, pa onda upisao trijumf, dok je Krajova prvo slavila pa povezala dva poraza. U poslednjem međusobnom sudaru bilo je nerešeno, a Krajova je pre toga vezala čak sedam pobeda.

SOČI - URAL, 18.00

(Fudbal, Rusija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Soči je bolje krenuo sezonu od Urala. Protivnik Partizana u kvalifikacijama za Ligu konferencija do sada je zabeležio poraz i pobedu, dok je Ural zabeležio poraz i remi na drugoj utakmici. Zanimljivo je da su domaće ekipe dobile tri od poslednje četiri utakmice ovih timova, a jednom je bilo nerešeno.

ŠANGAJ PORT - VUHAN, 14.30

(Fudbal, Kina 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Šangaj je trenuto na deobi prvog mesta i priličan je favorit na ovom obračunu. Šangaj je dobio dve od poslednje tri utakmice u sezoni, dok je Vuhan u velikoj seriji nerešenih ishoda. Četiri iksa je došlo od poslednjih pet mečeva. Zanimljivo je i da su ova dva tima igrala nerešeno na dva od poslednjih četiri susreta.

NORDSJILAND - ODENSE, 19.00

(Fudbal, Danska 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Za sada i jedni i drugi igraju vrlo promenljivo, da ne može promenljivije. Nordsjiland je zabeležio poraz, pa remi pa pobedu, a Odense obrnuto. Odense je inače u poslednje vreme uspešniji, dobio je dva od poslednja tri meča. Nordsjiland je poslednji put savladao današnjeg protivnika pre dve godine. U dva od poslednja tri meča bilo je 0-2.

ŽIL VISENTE - BOAVISTA, 21.15

(Fudbal, Portugalija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Žil Visente u poslednje vreme igra na mali broj golova, dok je Boavista u Kupu krajem jula tukla prvo Maritimo, pa onda i Portimonense, tako da iz tog ugla možda malu prednost treba dati gostima. Interesantno je da je tri poslednja meča ovih ekipa dobio tim koji je igrao u gostima, a upravo u poslednjem međusobnom duelu to je bila Boavista.

KECMANOVIĆ - NIŠIKORI, 17.00

(Tenis, Toronto)

Miomir Kecmanović u prvom kolu turnira u Torontu ima jako težak zadatak. Susrešće se sa Keijem Nišikorijem, Japancem koji je na Olimpijskim igrama u Tokiju bio jako dobar. Digao je igru na betonu. Do sada su se ova dvojica tenisera sastala samo jednom, a Kecmanović je prošle godine slavio u austrijskom Kicbilu sa 2:1 posle preokreta.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Partizan,   Kolubara

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.